Renkaiden vaihto ja muut rengaspalvelut Porissa ja muualla Satakunnassa

Jos renkaiden vaihto tuntuu hankalalta, tai se pitäisi saada tehtyä mahdollisimman nopeasti, jätä homma meille! Voimme tulla luoksesi liikkuvalla rengasautollamme kaikkialle Satakuntaan ja jopa pidemmällekin. Meiltä saat ostettua tarvittaessa samalla myös uudet renkaat ja vanteet. Renkaiden vaihto sujuu meiltä aina ripeästi ja asiantuntevasti! Liikkuva palvelukonseptimme sopii erityisesti yritysten ammattiliikenteen tarpeisiin (esim. linja-autot ja kuorma-autot), mutta palvelemme sujuvasti myös henkilöautoilijoita.

Liikkuva rengaspalvelu paikan päälle

Jos autostasi meni rengas kaukana toimipisteestämme, ei huolta, sillä rengasautomme kurvaa autosi luo kaikkialla Satakunnassa ja jopa pidemmälläkin. Pakettiautomme on varusteltu rengaskoneella sekä muilla asiaankuuluvilla työkaluilla, joten hoidamme koko homman paikan päällä. Soita vain meille, ja liikkuva rengaspalvelumme tulee apuun kaikissa rengaspulmissa. 

Vaivaton renkaiden säilytys

Jotta sesongin aikana käyttämättömänä nurkissa lojuvat talvi- tai kesärenkaat eivät veisi liikaa tilaa kotonasi, tuo ne meille rengashotelliin säilöön. Renkaat pysyvät turvassa ja kestävät pidempään optimaalisissa olosuhteissa säilöttyinä.

Muut palvelut

Renkaiden vaihdon lisäksi paikkaamme erilaiset renkaat pitävästi ja ripeästi. Rengaspalvelujen ohella teemme myös pienimuotoisia autokorjaus- ja huoltotöitä, kuten tuulilasien kiveniskemien korjauksia ja auton ilmastointihuoltoja.

Renkaiden vaihto kaikissa kohteissa

Kun siis tarvitset renkaanvaihtoapua tai muita rengaspalveluja Porissa, Nakkilassa tai muualla Satakunnassa, ole meihin yhteydessä ja tulemme luoksesi. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme.

Yhteystiedot

Roihurengas
Roihutie 13
28220
PORI
010 524 7780
roihurengas@gmail.com
www.roihurengas.fi
Huomioithan, että meillä ei ole kivijalkaliikettä, vaan rengasauto on myymälämme.
Roihutie 13, Pori

Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.