Renkaat kaikkiin ajoneuvoihin Porissa ja Satakunnassa

Kun autosi tarvitsee alle uudet renkaat tai vanteet, pistäydy katsomaan liikkeessämme Porissa tai katsele vaihtoehtoja sivuiltamme. Valikoimiimme kuuluvat parhaat ja luotettavat rengasmerkit. Myymme renkaat kuorma-autoihin, linja-autoihin ja muulle ammattiliikenteelle sekä myös paketti- ja henkilöautoihin. Meiltä löydät aina hyviä ajankohtaisia rengastarjouksia.

Tarjoamme saman katon alla lisäksi renkaanvaihtopalvelut sekä renkaiden säilytyspalvelut. Liikkuva rengaspalvelumme hoitaa renkaiden vaihdot ja muut rengaspalvelut nopeasti luonasi Satakunnan alueella.

Talvirenkaat ajoissa alle

Liukkaille talvikeleille kannattaa valita kestävät ja luotettavat talvirenkaat. Löydät meiltä sekä nastarenkaat että kitkarenkaat. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa tarvittaessa oikean valinnan tekemisessä.

Kesärenkaat

Meiltä löydät laajan valikoiman myös kesärenkaita jo hyvissä ajoin ennen sesongin alkua. Kun kesärenkaat on valittu, vaihdamme ne samalla alle ja otamme talvirenkaat säilöön.

Käytetyt renkaat

Uusien renkaiden lisäksi valikoimiimme kuuluvat käytetyt renkaat. Tule katsomaan tarkemmin liikkeeseemme tai soita ja kysy lisää!

Renkaat uutena ja käytettyinä Porissa ja koko Satakunnassa

Suuntaa reittisi siis RoihuRenkaaseen Porissa, kun tarvitset autoosi uudet renkaat. Meiltä löydät sekä uudet että hyväkuntoiset käytetyt renkaat. Katso sijaintimme ja aukioloaikamme! tai soita ensin ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Roihurengas
Roihutie 13
28220
PORI
010 524 7780
roihurengas@gmail.com
www.roihurengas.fi
Huomioithan, että meillä ei ole kivijalkaliikettä, vaan rengasauto on myymälämme.
Roihutie 13, Pori

Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.