Vanteet uutena ja käytettyinä Porin ja koko Satakunnan alueella

Renkaiden lisäksi löydät meiltä myös kattavan valikoiman vanteita uutena ja käytettyinä. Liikkuva rengaspalvelumme tuo vanteet vaikka paikan päälle luoksesi ja vaihtaa ne paikoilleen samalta istumalta. Palvelemme erityisesti ammattiliikennettä sekä myös henkilöautoilijoita. Ydinaluettamme ovat Pori ja Nakkila, mutta rengasautomme kiertää koko Satakuntaa ja mahdollisesti myös hieman kauempanakin. Saat vanteiden asennuksen meiltä aina ripeästi ja asiantuntevasti.

Katso lisää valikoimamme vanteita.

Uudet vanteet laajasta valikoimasta

Meiltä saat uudet vanteet laadukkailta eri merkeiltä niin henkilöautoihin kuin pakettiautoihin. Meiltä löydät myös kaikki tarvikkeet vanteiden asennukseen.

Käytetyt vanteet eri merkeille

Uusien vanteiden ohella myymme myös laadukkaat käytetyt vanteet. Löydät käytettyjä vanteita myös pakettiautoihin sekä ammattiliikenteeseen ja ajoittain myös erilaisille työkoneille.

Haluamasi vanteet RoihuRenkaalta

Tarvitsitpa sitten ihan uusia vanteita tai etsit laadukkaita käytettyjä vanteita autoosi, tutustu valikoimaamme. Palvelemme liikkeessämme Porissa, sekä liikkuva rengaspalvelumme kiertää tarvittaessa kaikkialla Satakunnassa. Soita meille ja kysy lisää! Voit myös jättää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

Yhteystiedot

Roihurengas
Roihutie 13
28220
PORI
010 524 7780
roihurengas@gmail.com
www.roihurengas.fi
Huomioithan, että meillä ei ole kivijalkaliikettä, vaan rengasauto on myymälämme.
Roihutie 13, Pori

Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.